Slide Image

awinco EXECUTIVE

awinco har en gedigen och bred erfarenhet inom större förändrings- och strategiprocesser, från ägarfrågor, digitalisering till transformationer och förvärv. Awincos konsulter har bakgrund som entreprenörer, ägare, styrelsemedlemmar, VD och i andra ledande befattningar. Detta ger Awinco förutsättningar att snabbt sätta sig in i sina kunders ambitioner och mål.

Alla strategiprocesser behöver en vägvisare!

awinco Executive startar ofta med utgångsposition av en verksamhetsmässig analys av bolaget och dess processer. Awinco förstärker och utvecklar befintlig strategi – mot nästa steg enligt ägarnas vision/krav. I vissa fall krävs totala omtag i strategiarbetet och navigeringen. I andra fall kan det handla om genomförande och transformation av process och organisation.

Vår strategiska verktyglåda

Vi har utvecklat bolag i mer än 25 år

Tillsammans med Awincos partners och nätverk erbjuds ett stöd för strategi, navigering och transformation för ägare och organisation. Oavsett om det gäller retail, e-tail, omnichannel eller B2B så handlar det om att affärsmässigt optimera handel och lönsamhet. Vi tror inte på omskrivningar. Awinco jobbar direkt hands-on med frågor, utmaningar och lösningar tillsammans med våra kunder. 

Från strategisk vägvisare till 2nd opinion.

Vanligt förekommande är att Awincos erfarenheter används som extern injektion vid framtagande av affärsplaner, strategier och roadmaps. Helt enkelt som en förlängd arm till ägare och styrelse. I andra fall kan det handla mer om att leda och/eller bistå i arbetet med genomförande av lagd strategi

Vid behov går vi även in som Interim Management för att avlasta och förstärka organisationen under förändringsresan. Uppdragen kan vara väldigt varierande – allt från traditionella ledningsroller till mer projektrelaterade roller inom digital transformation.

Björn
Partner

M. +46 (0)76 119 54 50
E. bjorn.carlson@awinco.se