Slide Image

awinco IMPACT

awinco Impact är experter på system och genomförande av kundanpassade och affärsmässiga verksamhetsstöd, från budgetering, planering till sortimentsbyggnation, allokering och påfyllnad. Våra kunder finns i hela handelssektorn från renodlade e-handlare till traditionella butikskedjor.

Lönsamhet och Time-To-Market

Analys och strategi är grundläggande steg för en gemensam kartläggning och vägledning. Detta sker genom work-shops, en ren ”DD-process” på området eller i form av ett kortare case som en 2nd opinion.

I utvecklingsfasen tar vi fram en gemensam navigering och fastställer projektmässig roadmap. Awinco utvärderar, uppdaterar och definierar processer inom området. Parallellt med detta utvärderas relevant systemstöd. Awinco utgör även stöd vid upphandling och avtalstecknande.

I genomförandefasen är Awinco en aktiv partner hela vägen från implementation, transformation och change management. Awinco verkar med 5-P – People, Program, Process, Perfection och Project Management.

awinco arbetsmodell

awinco Business Solution Partners

Våra handplockade konsulter och partners har ett av branschens starkaste nätverk bland ledande leverantörer och system

awinco hjälper ert bolag att navigera och skapa fungerande processer och hitta rätt lösning – det finns sällan en one-solution-fits-all. Tillsammans med kunden och utvald systemleverantör sätts en projektstruktur och plan upp anpassad för kundens unika förutsättningar.

Digitalisering av verksamhetsstöd är vår vardag – men det är så mycket mer än en systemfråga. Följ med oss och ta del av hur du kan utveckla ditt bolags erbjudande och varustyrning“.

Digitalisering är vår vardag – men den är mer än ett system, ett program eller en presentation. Följ med oss och ta del av hur du kan utveckla ditt bolags erbjudande och varustyrnin

Optimera lönsamhet och effektivitet

I mer än 20 år har jag arbetat med varustyrning och sortimentsbyggnation för att optimera lönsamhet och effektivitet.

Området är väldigt centralt och när de digitala insikterna ökar i takt med digitalisering blir intrycken och signalerna många.
Vi hjälper er att navigera och skapa fungerande processer och hitta rätt lösning för ert bolag.

Under mina år i branschen har jag varit rådgivare till ett flertal inköps- och sortimentsavdelningars utveckling och vägval.

Kristian
Partner

M. +46 (0)761 19 54 50
E. kristian.lindaur@awinco.se