Slide Image

OM OSS

Vi vill vara med och bygga framtidens handel och ge våra kunder möjlighet att dra nytta av den samlade erfarenhet och kompetens som vårt team har byggt upp under de senaste 25 åren. Awinco är en strategisk partner mitt i epicentrum mellan teknik, strategi och process. Våra insikter och perspektiv hjälper dig att göra smartare investeringsbeslut och utvecklas som bolag. Från en gemensam workshop till en implementerad affärsplan.

Lönsamhet i fokus

awinco är grundat av Björn, Kristian och Fredrik. För oss är Awinco mer än ett bolag – det är symbolen för samlad kompetens, ett pragmatiskt arbetssätt, genererade resultat och goda relationer.

Vi hjälper våra kunder övervinna utmaningar och hitta potentialerna. Genom vår rådgivning hjälper vi våra kunder att bygga rätt grund, utveckla och växa sin befintliga verksamhet till nästa nivå. Våra konsultuppdrag spänner över företag i alla former, storlekar och vertikaler.

Ungt bolag – unik kompetens

Vår resa till skapandet av Awinco är lång. År av egna erfarenheter i olika roller från styrelserum, ledande linjeroller och som konsulter har gjort oss till dom vi är. Många är de initiativ vi tagit med detaljhandlare, e-handlare, varumärken, distributörer, investerare, systemleverantörer och branschorganisationer. Detta har gett oss ett unik kompetens och erfarenhet samt ett enastående nätverk inom Commerce.

Detta har byggt vår passion för Commerce.